dissabte, 11 de desembre del 2010

Imperdibles: Seven


Els guardàvem per més endavant, però després de peticions diverses no ens queda més remei que parlar d'uns títols de crèdit que van marcar un abans i un després en aquest camp: els de Se7en. I és que quan es parla de títols de crèdit Kyle Cooper és tota una referència, fins al punt que s'ha dit que moltes de les seves seqüències d'obertura/tancament poden arribar a justificar el visionat de pel.lícules més o menys qüestionables.

Per a Seven, Cooper va gravar ell mateix les lletres directament sobre la pel.lícula amb una agulla frame per frame, tot un exemple de detallisme que ha demostrat al llarg de les seves múltiples creacions (fins al punt que es diu que per als crèdits de Dawn of the Dead va utilitzar sang humana, un detallisme potser massa extrem?). Un altre bon exemple del treball de Cooper, són els crèdits d'SpiderMan 2, en els quals va invertir un any de treball.


Ja ho sabeu, mentre hi hagi directors que triïn Cooper per als seus crèdits, si no ens agrada la pel.lícula, sempre ens quedaran els títols...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada